BREAKING NEWS More Dundee derby action in store with Dundee United set to host SPFL Trust Trophy showdown

0

In 10 days will er een tweede Dundee derby zijn voor de SPFL Trust Trophy. Dit was het resultaat van Dundee B en Dundee United B’s overwinningen in de eerste ronde, wat leidde tot de oprichting van een Wee Derby. After winning over Buckie Thistle on the road, United will be home. The Highland League champions and the young Tangerines had the biggest confirmed attendance of the night with 640 at Victoria Park when the Challenge Cup action started this season.

‘(@dundeeunitedfc) op 30 juli 2024 United slaagde erin twee late goals te scoren nadat striker Owen Stirton, terugkomend van zijn prestaties in het eerste team aan het begin van deze season, het doelpunt op 18 minuten inzette. Josh Peters maakte een gelijkspel voor Buckie, maar op 81 minuten bracht Zeke Cameron de Tangerines op 2-1 en op 88 minuten bevestigde Lewis O’Donnell de overwinning. “Epitomised the execution” Dit vormt de basis voor het Wee Derby nadat Dundee hun eigen Highland League tegenstander met 2-0 heeft verslagen. De locatie was Glebe Park in Brechin City, en de vroege doelpunten van Rayan Mohammed en Marley Sweenie-Rowe voltooiden de overwinning voor de jonge Dees.